KIT-IDEALS 学園共同体の信条

学園共同体の信条

私たちは、学園共同体として共有すべき価値を“KIT-IDEALS”として定め、これらに基づく信条を次の通りまとめました。
これを学生、理事、教職員が常に意識し、尊重することにより学園共同体の向上・発展を目指します。

Kindness of Heart 私たちは素直、感謝、謙虚の心を持つことに努め、明るく公正な学びの場を実現します。
Intellectual Curiosity 私たちは情熱、自信、信念を持つことに努め、精気に満ちた学びの場を実現します。
Team Spirit 私たちは主体性、独創性、柔軟性を持つことに努め、共同と共創による絶えざる改革を進め、前進します。
Integrity 私たちは、誠実であることを大切にし、共に学ぶ喜びを実現します。
Deligence 私たちは、勤勉であることを大切にし、自らの向上に努力する人を応援します。
Energy 私たちは、活動的であることを大切にし、達成や発見の喜びを実現します。
Autonomy 私たちは、自律することを大切にし、一人ひとりを信頼し、尊敬します。
Leadership 私たちは、チームワークを大切にし、自分の役割における自覚と責任を持ちます。
Self-Realization 私たちは、自らが目標を持つことを大切にし、失敗に臆することなくさらに高い目標に挑戦することに努めます。
KIT-IDEALS
Kindness of Heart We show compassion toward others, are helpful and considerate, and sensitive of others’ feelings. When we show a sympathetic nature, we are rewarded by the feeling and kindness.
Intellectual Curiosity We pursue things of interest to our intellect, follow our passion for learning and use our discoveries for the benefits to others.
Team Spirit When working with others on a team, we value each member’s role. We look beyond our individual accomplishments to contribute toward the common goal.
Integrity We adhere to high moral and ethical principles. We are fair, reliable and trustworthy. Our personal code of values complements our school community’s code of values.
Deligence With constant and earnest effort, we set out to accomplish what we undertake to the best of our ability. We use our time wisely and put care into all we do.
Energy We tap all our potential energy and make positive use of our energy to produce greatness. We recognize and accept the limits of our own capabilities to maintain a healthy balance.
Autonomy We strive to be independent, and self-sufficient. We respect the autonomy of the individual.
Leadership When working with others, we share leadership roles and accept all the rights and responsibilities that are inherent in the position.
Self-Realization We work toward achieving the highest good for all by fully realizing our own potential and natural abilities as we strive to become our ideal self.

HOMEAbout UsOur IdealsKIT-IDEALS